ПАТ "ЖИТОМИРМОЛОКО"

     
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про посадових осіб

Володіння акціями | Стаж роботи та освіта

Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента
 
Посадова особа юридична особа
Посада Голова наглядової ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Компанiя "ВМГ ВЕСТ Мiлк Лiмiтед"
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий
Рік народження
Освіта
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав
Опис Наглядова рада представляє представляє iнтереси акцiонерiв у перiод мiж проведенням загальних зборiв i в межах компетенцiї визначеної статутом, контролює i регулює дiяльнiсть виконавчого органу. Голова наглядової ради керує роботою наглядової ради. Посада , найменування та мiсцезнаходження пiдприємства у разi, якщо посадовi особи емiтента обiймають посади на будь-яких iнших пiдприємствах - iнформацiю не надавав. розмiр виплаченої винагороди, в тому числi у натуральнiй формi, наданiй таким особам емiтентом - 0 грн так, як винагорода не передбачена. Посадова особа не притягувалась до вiдповiдальностi за корисливi та посадовi злочини. Протягом звiтного перiоду посадова особа не переобиралась. Уповноважений представник в особi Делявського Богдана Ярославовича.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Голова Ревiзiйної комiсiї
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Колинюк Юлiя Володимирiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АС № 551775, виданий Луцьким МУ УМВС України у Волинськiй обл. 06.02.1999
Рік народження 1978
Освіта вища
Стаж керівної роботи (років) 2
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Обiймала посаду фахiвця валютного казначейства ТзОВ <Континiум>
Опис Винагорода у 2011р. не виплачувалась, в тому числi у натуральнiй формi. Повноваження та обов"язки посадових осiб емiтента визначенi Статутом товариства та посадовими iнструкцiями. Посад на iнших пiдприємствах не займає.Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадовi особи не мають.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член Ревiзiйної комiсiї
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Левицький Вiктор Миколайович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий НС № 167642, виданий Соснiвським РВ УМВС України у Черкаськiй обл. 30.10.1996
Рік народження 1979
Освіта вища
Стаж керівної роботи (років) 7
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Обiймав посаду начальника вiддiлу облiку та аудиту ПАТ <Дубномолоко>.
Опис Винагорода у 2011р. не виплачувалась, в тому числi у натуральнiй формi. Повноваження та обов"язки посадових осiб емiтента визначенi Статутом товариства та посадовими iнструкцiями. Посад на iнших пiдприємствах не займає.Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадовi особи не мають.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член наглядової ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Дiдух Роман Михайлович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий КС № 451531, виданий Буським РВ УМВС України у Львiвськiй обл. 09.12.2005
Рік народження 1968
Освіта Вища
Стаж керівної роботи (років) 6
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Начальник вiддiлу промислового маркетингу ТзОВ "Захiдна молочна група"
Опис Наглядова рада - представляє iнтереси акцiонерiв у перiод мiж проведенням загальних зборiв i в межах компетенцiї визначеної статутом, контролює i регулює дiяльнiсть виконавчого органу. Посада , найменування та мiсцезнаходження пiдприємства у разi, якщо посадовi особи емiтента обiймають посади на будь-яких iнших пiдприємствах - iнформацiю не надавав. Розмiр виплаченої винагороди, в тому числi у натуральнiй формi, наданiй таким особам емiтентом - 0 грн так, як винагорода не передбачена. Посадова особа не притягувалась до вiдповiдальностi за корисливi та посадовi злочини. Стаж керiвної роботи - 6 рокiв. Найменування пiдприємства та посада, яку займав: ТзОВ "Захiдна молочна група", начальник вiддiлу промислового маркетингу. Протягом звiтного перiоду посадова особа не переобиралась.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член наглядової ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Тищук Iрина Олександрiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АС № 869937, виданий Луцьким МВ УМВС України у Волинськiй обл. 17.04.1999
Рік народження 1981
Освіта Вища
Стаж керівної роботи (років) 7
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Завiдувач сектору корпоративних прав юридичного департаменту ТзОВ "Континiум".
Опис Наглядова рада - представляє iнтереси акцiонерiв у перiод мiж проведенням загальних зборiв i в межах компетенцiї визначеної статутом, контролює i регулює дiяльнiсть виконавчого органу. Посада , найменування та мiсцезнаходження пiдприємства у разi, якщо посадовi особи емiтента обiймають посади на будь-яких iнших пiдприємствах - iнформацiю не надавав. Розмiр виплаченої винагороди, в тому числi у натуральнiй формi, наданiй таким особам емiтентом - 0 грн так, як винагорода не передбачена. Посадова особа не притягувалась до вiдповiдальностi за корисливi та посадовi злочини. Стаж керiвної роботи - 7 рокiв. Найменування пiдприємства та посада, яку займав: ТзОВ "Континiум", завiдувач сектору корпоративних прав юридичного департаменту. Протягом звiтного перiоду посадова особа не переобиралась.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Директор
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Пташкiн Олександр Едуардович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АС № 109490, виданий Луцьким МВ УМВС України у Волинськiй обл. 20.08.1996
Рік народження 1977
Освіта Вища
Стаж керівної роботи (років) 18
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Перший заступник ВАТ "Житомирмолоко"
Опис Повноваження та обов'язки посадових осiб емiтента: Директор вправi представляти iнтереси Товариства без довiреностi, а також видавати довiреностi вiд iменi Товариства. Основнi обов'язки: Директор керує поточними справами i роботою Товариства, забезпечує виконання рiшень загальних зборiв акцiонерiв i спостережної (наглядової ради). Посадова особа посади на будь-яких iнших пiдприємствах не обiймає. Розмiр виплаченої винагороди, в тому числi у натуральнiй формi, наданiй таким особам емiтентом - 0 грн., оскiльки винагорода не передбачена. Посадова особа не притягувалась до вiдповiдальностi за корисливi та посадовi злочини. Стаж керiвної роботи - 18 рокiв. Найменування пiдприємства та посада, яку займав: ВАТ "Житомирмолоко", перший заступник директора. Протягом звiтного перiоду посадова особа не переобиралась. Пташкiн О.Е. акцiями емiтента не володiє.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Головний бухгалтер
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Гурдiна Олена Вiкторiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий ВМ № 135005, виданий Новоград-Волинським МВ УМВС України в Житомирськiй обл. 03.04.1996
Рік народження 1964
Освіта Вища
Стаж керівної роботи (років) 15
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Головний бухгалтер ТОВ <Возвягель>
Опис Повноваження та обов'язки посадових осiб емiтента: Головний бухгалтер Товариства органiзовує та веде бухгалтерський облiк на пiдприємствi вiдповiдно до внутрiшньої облiкової полiтики, розробленої на пiдставi Мiжнародних стандартiв бухгалтерського облiку та положень (стандартiв) України. Посадова особа посади на будь-яких iнших пiдприємствах не обiймає. Розмiр виплаченої винагороди, в тому числi у натуральнiй формi, наданiй таким особам емiтентом - 0 грн., оскiльки винагорода не передбачена. Посадова особа не притягувалась до вiдповiдальностi за корисливi та посадовi злочини. Стаж керiвної роботи - 19 рокiв. Найменування пiдприємства та посада, яку займав: ВАТ "Житомирмолоко", заступник головного бухгалтера. Протягом звiтного перiоду посадова особа не переобиралась. Посадова особа акцiями товариства не володiє.