ПАТ "ЖИТОМИРМОЛОКО"

     
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про збори акціонерів

Інформація про загальні збори акціонерів

чергові
06.09.2011
94.9800000
(ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРIВ)
1.Обрання Голови та секретаря загальних зборiв.
2.Обрання членiв лiчильної комiсiї.
3.Затвердження умов Договору iз зберiгачем на надання послуг щодо реєстрацiї акцiонерiв для участi у загальних зборах та надання повноважень лiчильної комiсiї.
4.Про затвердження порядку проведення та регламенту загальних зборiв акцiонерiв.
5.Звiт Виконавчого органу за 2010 рiк. Звiт Ревiзора за 2010 рiк, Затвердження висновкiв Ревiзора за пiдсумками перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за 2010 рiк. Звiт Наглядової Ради Товариства за 2010р. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту Наглядової Ради, Звiту Виконавчого органу, звiту Ревiзора.
6.Затвердження рiчного звiту та балансу Товариства за 2010 рiк.
7.Розподiл прибутку i збиткiв Товариства за 2010р.
8.Про затвердження укладених Товариством правочинiв (договорiв, угод), рiшення про затвердження яких приймається Загальними зборами акцiонерiв, вiдповiдно до Статуту Товариства.
9.Прийняття рiшення про змiну найменування Товариства iз вiдкритого акцiонерного товариства <Житомирмолоко> на Публiчне акцiонерне товариство <Житомирмолоко>, з метою приведення його дiяльностi у вiдповiднiсть до вимог Закону України <Про акцiонернi товариства>.
10.Про внесення змiн та доповнень до Статуту Товариства, шляхом викладення Статуту в новiй редакцiї з метою його приведення у вiдповiднiсть до вимог Закону України <Про акцiонернi товариства>. Затвердження нової редакцiї Статуту Товариства.
11.Прийняття рiшення про припинення повноважень членiв Наглядової Ради. Визначення кiлькiсного складу Наглядової ради. Обрання членiв Наглядової Ради, затвердження умов цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з ними. Обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв з членами Наглядової Ради Товариства.
12.Припинення повноважень Виконавчого органу Товариства. Обрання виконавчого органу Товариства. Затвердження умов трудового договору (контракту), що укладатиметься з Членами виконавчого органу. Обрання особи, яка уповноважується на пiдписання трудових договорiв (контрактiв) з членами Виконавчого органу Товариства.
13.Прийняття рiшення про припинення повноважень Ревiзора Товариства. Обрання Ревiзора Товариства. Затвердження умов цивiльно-правових договорiв, що укладатимуться з Ревiзором. Обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв Ревiзором.
14. Про надання згоди виконавчому органу Товариства та директору ДП <Новоград-Волинський сиркомбiнат> ВАТ <Житомирмолоко> на укладення з АТ <Укрексiмбанк> договорiв про внесення змiн до договорiв застави та iпотеки у зв'язку iз внесенням змiн до Генеральної угоди № 151207N4 вiд 26.06.2007року, укладеної мiж АТ <Укрексiмбанк>, ТзОВ <Комо-Експорт>, ТзОВ <ТД>Захiдна молочна група> та ВАТ <Ковельмолоко>.
15. Про попереднє схвалення значних правочинiв, якi можуть вчинятися Товариством протягом одного року.

Позачерговi збори не проводились. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.